Modalităţi de plată

Modalităţi de plată

Pentru achiziţionarea produsului/produselor de pe acest site, este nevoie să folosiţi una din cele două modalităţi de plată: online prin card bancar sau transfer bancar.

După alegerea produsului/produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi, trebuie să mergeţi la pasul următor: completarea unui formular cu datele Dumneavoastră, pe urmă alegerea modalităţii de plată (mai jos aveţi informaţiile necesare pentru fiecare modalitate de plată aleasă).

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

În cazul în care aţi ales ca metodă de plată ” Online prin card bancar “, trebuie să ştiţi că este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi.

 – Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigură în primul rînd ca nici o informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de ştiut! – Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Transfer bancar direct

Dacă aţi ales metoda de plată ” Transfer bancar direct „ este necesar:

să faceți transferul în contul, specificând numărul comenzii afișat în pagina sau emailul de confirmare a comenzii: IBAN:RO38BTRLRONCRT0406654401.

să trimiteți dovada plății prin email la office@stelianjuganu.ro, specificând numărul comenzii afișat în pagina sau emailul de confirmare a comenzii.

După ce aţi ales modalitatea de plată, şi aţi urmat paşii de mai sus specific acesteia, veţi primi prin e-mail eBook-ul/irle achiziţionate.

Pentru evitarea anumitor probleme, vă rog să completaţi cu mare atenţie datele Dumneavoastră de contact pentru o colaborare cât mai bună!